BASS CAMP TOONSOORTEN, TOONLADDERS & AKKOORDEN

We gaan in op hoe toonladders werken in relatie tot toonsoorten en hoe zit dat dan eigenlijk met akkoorden? Wil je wat meer lopende lijnen gaan maken? Leukere overgangen die ook kloppen? Wil je af van die foute toon maar je weet niet hoe of waarom deze fout is? Dan is dit iets voor jou! In plaats van vakjes op de bas gaan we kijken wat nu eigenlijk de echte samenhang is.

Op deze zondag duiken we op een praktische manier de theorie in om je een aantal dingen te laten ontdekken die je een lift omhoog geven voor je basspel en het beginnen te begrijpen van wat je nu eigenlijk speelt. Met heel veel oefeningen waarmee je spelenderwijs de materie echt in je vingers en dus in je systeem krijgt.

 

Na afloop hebben we nog een afsluitende borrel met al je mede-bassers (tot 18:00u). Bass Camp is van 13:00u tot 17:00u in de Wels Bass University aan de Takkebijsters 69c in Breda en de kosten bedragen normaal E. 105,00. In de zomer maanden geldt er echter een ZOMERKORTING van minimaal -10%. De workshop kost dan slechts E. 94. En, hoe meer workshops je volgt in de maanden Juli en Augustus hoe hoger de korting per workshop. De 1e is - 10%, de 2e is -15%,  de 3e is -20% en de 4e of meer is er een korting van -25%. Voor de laatste betaal je dan slechts E. 78. Zo wordt de zomer toch nog leuk! 

De Wels Bass University is aan de Takkebijsters 69c in Breda. Dat is vlak aan de A27 en heeft volop gratis parkeer ruimte.

Interesse? Mail voor meer informatie of inschrijving: basles@gmail.com

                                                                            Bass groet,

                                                                            Eric Wels