De lesmomenten zijn mogelijk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Zowel overdag en 's avonds. (Vrijdag enkel overdag)


De lesduur is:

30 minuten,
45 minuten,
of 60 minuten
(*voor kinderen onder de 13 jaar zijn er ook 20 minuten lessen voor de kortere spanningsboog;) info via de mail) 

Alle lessen zijn individueel. Groepslessen zijn alleen mogelijk bij de speciale workshops zoals de "Slapbass workshop" of Bass Camps.


De regelmaat bepaal je zelf:

1 maal per week of 1 maal per 2, 3 of 4 of-hoeveel-je-maar-wilt weken. Je bepaalt na elke les gewoon weer wanneer je weer komt. Deze flexibiliteit is een belangrijk kenmerk van de bas school en houdt op deze manier de motivatie er goed in. Je betaald dus ook enkel de gevolgde les aan het einde van de maand via een factuur (of direct Cash na afloop van de les). Dus geen contracten waar je aan vast zit of in één keer een hele berg met geld betalen. Simpel, overzichtelijk en je weet altijd precies waar je aan toe bent.

Een simpele spelregel echter: Afmelden dient uiterlijk 24 uur van te voren te gebeuren, anders moet ik de les helaas in rekening brengen.
 

Eenmalige lessen, of lessen speciaal op maat zijn ook mogelijk, neem gerust contact op voor een geschikt lesmoment en juiste les invulling.
 

Prijzen per 1 Januari 2024

Prijzen voor studenten onder de 21 jaar*;              

-  30 minuten: € 24,75 

-  45 minuten: € 37,25 

-  60 minuten: € 49,50

Prijzen voor studenten ouder dan 21 jaar*;

-  30 minuten: € 29,95 (incl. Btw)

-  45 minuten: € 44,95 (incl. Btw)

-  60 minuten: € 59,96 (incl. Btw)

*Studenten onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW - echter boven de 21 jaar moet je dus 21% meer betalen (BTW - met dank aan www.belastingdienst.nl)

In vergelijking met de huidige prijzen voor dezelfde lesduur voor individuele lessen op een reguliere muziekschool is de Wels Bass University beduidend goedkoper met zelfs meer flexibiliteit. U hoeft tenslotte bij de Wels Bass University geen directeur, management team, team leiders, secretaresses en concierges te betalen.

Mail voor meer informatie of een proefles:

basles@gmail.com

KLIK HIER VOOR MIJN PRIVACY PROTOCOL