BASS CAMP

Toonsoorten, Toonladders & Akkoorden Deel II
(ook geschikt voor gevorderde bassisten) 

 


In deze editie van Bass Camp 'Toonsoorten, Toonladders en Akkoorden' gaan we dieper in op de zeven trappen en hun toepassing. We gaan met behulp van veel speelmateriaal de trappen echt 'eigen' maken en ervaren hoe we ze effectief en muzikaal kunnen toepassen in onze baslijnen. Aan het begin van de workshop houden we een korte samenvatting van wat we hebben behandeld in het eerste deel.

DAARDOOR IS DEZE WORKSHOP OOK GESCHIKT VOOR MENSEN DIE AL VEEL SPEELERVARING HEBBEN MAAR NOG WEINIG VAN DE THEORIE AFWETEN!
 
Aan de hand van veel mp3's met ingespeelde akkoorden schema's (op verschilelnde tempi) gaan we de de verschillende trappen/('kerk')toonladders zoals Ionisch, mixolydisch, dorisch, frygisch, Aeolisch en lydisch bekijken, beluisteren en uitproberen. Met behulp van duidelijke oefeningen gaan we ze in ons motorisch en muzikaal systeem zetten.

Zeer fijne workshop om nieuwe baslijnen vanuit jezelf te gaan maken en eindelijk eens van die 'foute' tonen af te komen in je bas spel. Ook is het een enorme uitbreiding van je klank arsenaal waardoor je veel melodischere loopjes kunt gaan maken!

Het bass camp start om 13:00 uur in de Wels Bass University in Breda. Je werkt individueel op een eigen workstation met koptelefoon, dus je bent niet afhankelijk van het niveau van anderen, je kunt op je eigen tempo werken aan de klasikaal uitgelegde materie. Je krijgt een hele berg aan mp3's om mee te oefenen samen met een duidelijk manual. Je krijgt persoonlijke feedback en aansturing via de koptelefoon en gedurende de pauzes kun je met je collega bassisten vanalles bespreken over het bassen of wat dan ook aan de koffie tafel. Gedurende de dag is er volop (gratis) koffie - thee - water - fris en snacks, en na afloop rond een uur of 17:00 hebben we nog een afsluitende borrel met z'n allen. Al dit materiaal, manual, akkoorden schema's, uitleg, mp3's, voorbeeld loopjes (waar je dus ook thuis volop mee aan de slag kan) en de hele dag inclusief alle drankjes en snacks voor €119,95.

Twijfel je over je 'instap' niveau? Neem gerust even contact op. We weten dan supersnel ofdat het iets voor jou kan zijn!

Voor meer informatie of inschrijving mail naar basles@gmail.com