BASS CAMP:
 

Kruip in de baslijnen van:
DOE MAAR!

"Als Je Kwint Heb Je Vrienten"
Zondag 26 Mei 2024

 
Maar liefst 25 beste baslijnen van Nederlands trots onder de loep en in de groove!
 
 Je krijgt een uitgebreide manual (139 pagina's) met de uitleg over de gaafste baslijnen, uitgewerkt op TAB en ook in notenschrift, maar dat laatste hoef je niet per se te kunnen lezen, dat mag je dus zelf weten.... Daarnaast hebben we 4 snelheden oefen mp3's van de verschillende liedjes, want met de snelheden wat lager is het vaak wat makkelijker te volgen en mee te spelen vooral bij de wat lastigere stukken. En die bestanden zijn zowel met als zonder bas. En ook zijn er nog wat bestanden met meer nadruk op de baslijn zodat je precies kunt horen wat er gebeurt.

Over elk van de nummers is er een korte uitleg en we gaan in deze 4 uur durende basmiddag in op de sound - de tonen - de ritmiek - de samenhang en vooral - het geniale van de opbouw en het weglaten. O man o man - wat een feestje!

Inschrijven kan vanaf vandaag!
We gaan dus ten eerste lekker (na)spelen, ten tweede lekker (na)spelen, ten derde een brokje waar-komt-ut-toch-vandaan-man-theorie-alleen-voor-degene-die-dat-wil en ten vierde: vooral lekker (na)spelen! Dus de hele middag Henny Vrienten Doe Maar baslijntjes spelen... Spelen-Spelen-Spelen dus!

Wanneer? 
Zondag 26 Mei 2024

Met de liedjes: 32 Jaar (Sinds 1 Dag Of 2), Te Laat, Bella Donna, Smoorverliefd, Nederwiet, Nix Voor Jou, De Laatste X, Is Dit Alles, Belle Héllène, Okee, Doris Day, Radeloos, Tijd Genoeg, Liever Dan Lief, Doe Maar Net Alsof, Je Loopt Je Lul Achterna, Nooit Meer Slapen, Nachtzuster, Zoek Het Zelf Maar Uit, 1 Nacht Alleen, Heroïne, Pa, Alles Gaat Voorbij, De Bom en als toegift: Als Je Wint Heb Je Vrienden!
 
De kosten van dit Bass Camp bedraagt  E. 119,95 inclusief alle oefen mp3's en een uitgebreide manual met de noot-voor-noot uitgewerkte songs in TAB en notenschrift.
En met na afloop nog een borrel. Of twee. Of drie. Of meer. De duur van de workshop is 4 uur (en we hebben pauzes & snacks) en uitloop is zeker mogelijk.

En alles gaat op jouw eigen tempo aangezien je hier een eigen workstation tot je beschikking hebt.

De Bass Camp locatie is op de Wels Bass University, Takkebijsters 71a In Breda.

Mail me vrijbijvend voor meer informatie op basles@gmail.com

Ik mail je snel terug!

Hopelijk tot dan!