BASS CAMP:
 

Kruip in de baslijnen van: DOE MAAR!

"Als je Kwint, Heb je Vrienten"

 
Maar liefst 25 beste baslijnen van Nederlands trots onder de loep, op de korrel, in de groove en dwars door de buik!


 Een uitgebreide manual met de uitleg over de gaafste baslijnen op TAB en ook in notenschrift, maar dat hoef je niet te kunnen lezen, dat mag je dus zelf weten... goed:) Daarnaast hebben we 4 snelheden mp3's van de verschillende liedjes, dus de snelheden wat omlaag om het wat makkelijker te volgen en mee te spelen voor als het tricky word. En die bestanden zijn zowel met als zonder bas. En ook bestanden met enkel de baslijn zodat je precies kunt horen wat er gebeurt.

Over elk van de nummers is er een (korte) uitleg en we gaan in deze 4 uur durende basmiddag in op de sound - de tonen - de ritmiek - de samenhang en vooral
- het geniale van de opbouw en het weglaten. O man o man - wat een feestje!

Inschrijven kan al!
We gaan dus ten eerste lekker (na)spelen, ten tweede lekker (na)spelen, ten derde een brokje waar-komt-ut-toch-vandaan-man-theorie-alleen-voor-degene-die-dat-wil en ten vierde: lekker (na)spelen! Dus de hele middag Henny Vrienten Doe Maar baslijntjes spelen... Spelen-Spelen-Spelen dus!

Wanneer? 

Datum 2019 nog in planning.

Ik zeg: Okee, doe jij dan ook maar mee! 
     
            
 
De kosten voor een Bass Camp bedragen  E. 105,- . Dit is inclusief alle oefen mp3's en een uitgebreide manual met alle 25 songs. En met na afloop nog een borrel. Of twee. De duur van de workshop is 4 uur (en we hebben pauzes & snacks) En alles op je eigen tempo aangezien je een eigen workstation krijgt. 
De Bass Camp locatie is op de Wels Bass University, Takkebijsters 69c In Breda.

Mail me vrijbijvend voor meer informatie op basles@gmail.com of BassCamp@WelsBassUniversity.com.

Ik mail je snel terug!