ZONDAG 2 JUNI 2024
Maar liefst tien van de beste basslines van deze legendarische band in één middag! Dit is een stevige bass-workshop met de te geke baslijnen en basideeen van Cass Lewis (bassist van Skunk Anansie). Wist je dat deze bassist vroeger ook al de bas bestuurde in de band van Terence Trent D'arby? Maar in deze fenomenale 90's metal band kwam hij met de meest stevige en slopende baslijnen. Niet alleen de hoevelheid bastonen salvo's op hoge snelheid maar ook de super melodieuze keuzes staan garant voor een inspirerende middag basplezier, speelconditie en hele toffe basideeën. Kortom, dik basvoer voor de wat gevorderde bassist en/of de bassist die zijn of haar skills naar een hoger plan wil trekken.

Aan bod komen: 100 Ways To Be A Good Girl, Because Of You, Brazen (Weep), Charity, God Only Loves You, Hedonism (Just Because You Feel Good), I Believed In You, Lately, Twisted & Weak.

Alles songs zijn noot voor noot uitgewerkt in notenschrift en TAB. En per song zijn er meerdere oefen mp3's op verschillende tempo's zodat je gedegen de riffjes en ritmieken kunt oefenen en nabootsen op jouw eigen tempo en speelniveau. UIteraard analyseren we tussendoor ook nog de baslijnen zodat de baslijnen ook inzichtelijker worden in de context waardoor je de basideeën ook in een andere vorm in je eigen baslijnen kunt gaan toebassen ;)

Zondagmiddag 2 juni van 13:00 - 16:30u is dit basscamp met nog een gezellige basborrel achteraf. De prijs is voor dit ales is E. 119,95 all in. Met een uitgebreid manual en de diverse oefen mp3's.


Voor meer informatie of inschrijving mail: basles@gmail.com


Tot dan?!